onsdag 30 januari 2013

Brandskyddslaget

Igår var Brandskyddslaget på plats på LTU för att presentera sig. Först var det företagspresentation där de båda representanterna pratade och svarade på frågor i två timmar innan vi gick vidare ner till STUK för att äta buffé. Jag tyckte att det var en väldigt bra presentation. Det var en brandingenjör från kontoret i Stockholm som tidigare pluggat nere i Lund samt en som pluggat brandingenjör samt civilingenjör brandteknik här på LTU. Han jobbar nu deltid i Karlstad och doktorerar här på LTU deltid. Efter att ha hört dem snacka blev jag riktigt sugen på att plugga vidare till civilingenjör!

Skönt också att man efter deras presentation får chansen att pratade med dem under lite mer avslappnade former under buffén som var efteråt.

STUK som jag länkade till ovan är en restaurang/nattklubb samt kafé som är beläget på campus. STUK ägs helt av studentkårerna här på LTU och bemannas till största delen av studenter. Man kan på vardagar äta dagens lunch på STUK för 46:-. Ganska överkomligt pris om man inte orkar göra matlådor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar